Golfring Nordjylland turnering

1. juni 2017
Golfring Nordjylland turnering

.
Af Helle Schiønning

I starten af 2016 indledte de 5 golfklubber: Brønderslev, Hals, Rold Skov, Sebber Kloster og Hjørring et samarbejde hvor klubbens fuldtidsmedlemmer kunne spille de andre baner så meget man ønskede, ved at tilkøbe et Golfring Nordjylland kort.

Det blev en stor succes hvor 910 medlemmer fra de 5 klubber benyttede dette tilbud. Samarbejdet kører videre i 2017, hvor antallet af medlemmer der benytter tilbuddet allerede er større end i 2016. I forbindelse med planlægningen af 2017 sæsonen ønskede de 5 klubber at tilbyde disse medlemmer et ekstra gode, og planlagde derfor en turnering eksklusivt for disse Golfring Nordjylland medlemmer.

Turneringen blev afholdt i Hjørring Golfklub, søndag den 28. maj, hvor knap 80 deltagere fra de 5 klubber stillede op til en gunstart på klubbens Nord + Syd sløjfe. For at underbygge de sociale relationer mellem klubberne og deres medlemmer blev der spillet holdspil, hvor de 4 deltagere på hvert hold så vidt muligt kom fra hver sin klub. Turneringen kom i gang med et stort brag, da vejrguderne besluttede at der lige skulle være et tordenvejr en ½ time før start. Men det drev over i løbet af meget kort tid og kl. 9.00 kunne starten gå til turneringen, nu i et fortrinligt golfvejr.

Der blev spillet en god gang golf under runden og man hyggede sig og lærte også golf spillere fra andre klubber at kende når man støttede hinanden for at opnå den bedste hold score. Ved godt 13.00 tiden kom de forskellige hold så ind og kunne gå i gang med en dejlig frokost i Golf Cafeen, medens scores blev talt sammen.

Sidste punkt på dagens program var præmie overrækkelsen, hvor næstformand i Hjørring Golfklub John Friis takkede de fremmødte for en rigtig god dag og kunne love at dette kun var den første af flere Golfring Nordjylland turneringer.

Resultatet af turneringen blev:
Einar Thomsen, Mariane Klitgaard, Claus Nielsen & Ruth Holm med 111 point, Hans Mørk, Simon Chalcraft, Bjarne Sieker & Troels H. Troelsen med 109 point, Poul Larsen, Kirsten Bæk Meldgaard, Jette Mortensen & Poul Kristian Nielsen med 108 point

Dagen blev afsluttet med 3 gange hurra for Golfring Nordjylland samarbejdet og de 5 klubber bag dette.

Rebild og omegn

Se flere artikler