Frivillig Fredag i Blenstrup Hallen

16. oktober 2017
Frivillig Fredag i Blenstrup Hallen

.
Af Helle Schiønning

Der indledtes med velkomst af sundhedschef Claus Holm, og herefter var det borgmester Leon Sebbelin som fortalte til de ca. 100 deltagere om at limen, som får det hele til at hænge sammen i de små samfund, netop er ildsjælene der er med til at lave aktiviteter for børn og unge, og til at varetage de projekter, som giver nye muligheder og forbedringer for byerne.

Jørgen B. Nielsen, fra Blenstrup Hallens forretningsudvalg, var også til stede til mødet, og kunne fortælle om det frivillige arbejde i og omkring Blenstrup Hallen.

Han fortalte bl.a at Blenstrup Hallen i år har fejret 50 års jubilæum, hvilket for en stor del kan beror på frivilliges ihærdige indsats både ved etableringen, men også den senere række af udvidelser og ombygninger.

Jørgen udtalte Udviklingen i Blenstrup Hallen går aldrig i stå. Lige nu arbejder vi med et større projekt i 2018, som skal skabe nye muligheder og tiltrække nye deltagere. Projektet er ikke detaljeret og planlagt endnu, men der arbejdes med at definere projektets mål – bl.a. skal vi afklare nye behov for børn og unge og ikke mindst nye behov for en stigende gruppe af mere og mere aktive seniorer.

I løbet af eftermiddagen blev der serveret en let anretning fra Blenstrup hallens cafeteria og der var underholdning i form af hønsesnak og hanegal ved Anni Gamborg og Else Marie Drost.

Rebild og omegn

Se flere artikler