Husk: Fredagskoncert i Øster Hurup med Tina Harbeck Band i aften

28. juni 2024
Husk: Fredagskoncert i Øster Hurup med Tina Harbeck Band i aften

Øster Hurup byder velkommen til sommerens anden fredagskoncert på Bytorvet fredag den 28. juni. Fra kl. 19.00 til 21.00 vil Tina Harbeck Band optræde og skabe en hyggelig countryaften for alle fremmødte.

Tina Harbeck er kendt for sin stærke, markante og klingende rene stemme, som kommer til udtryk i hendes country-repertoire. Hun vil denne aften fremføre både egne numre og velkendte hits fra genren, herunder sange som “Bittermoon”, “Coalminers Daughter” og flere andre. Tina tager også imod ønsker fra publikum, så der er mulighed for at høre netop din yndlingssang.

Arrangementet er gratis, og der vil være mulighed for at købe drikkevarer og pølser på pladsen. Dog må egne drikkevarer ikke medbringes. Eventet er arrangeret af Event Øster Hurup i samarbejde med Øster Hurup Handels- og Turistforening samt andre lokale initiativer, der ønsker at skabe liv og fællesskab i byen.

Vi glæder os til at se byens borgere og turister til en hyggelig aften med god musik og fællesskab på Bytorvet, lyder det fra arrangørerne.

Kom og vær med til en skøn aften under åben himmel med dejlig musik og god stemning i Øster Hurup.