Forslaget om selvstændig ledelse på Terndrup Skole fastholdes

8. august 2017
Forslaget om selvstændig ledelse på Terndrup Skole fastholdes

>>>Lærere og elever flygter fra Terndrup skole

.
Af Klaus Hansen

– Vi har set udmeldingen fra mandagens økonomiudvalgsmøde. Beslutningen på dette møde bekræfter os i, at det forslag vi har stillet til næste møde i Børne&Unge udvalget som lyder på at Terndrup skole udtages af fusionen og får en selvstændig og ny ledelse er nødvendig. Vi håber selvfølgelig på hele udvalgets opbakning til dette, lyder det fra Tommy Degn, Bent Skovgaard, Klaus Anker Hansen og Lars Hørsman.

Den 12. juli bragte vi her på fjordavisen.nu denne artikel:

Mangel på synlig ledelse er angiveligt grunden til mistrivslen
.
Af Helle Schiønning

Efter Terndrup Skole i 2016 fik ny fælles ledelse med Bælum og Blenstrup skoler har både forældre og lærere klaget over dårlig trivsel i klasserne, dårligt arbejdsmiljø og mangel på synlig ledelse, fortæller Nordjyllands Radio i dag.

Dette har indtil videre resulteret i, at op mod 15 elever det seneste år har forladt skolen, og 11 lærere har opsagt deres job.

Viceborgmester i Rebild Kommune, Allan Busk fra Den Sociale Fællesliste, har det seneste år modtaget ikke færre end 15 forældrehenvendelser angående dagligdagen på skolen.

Som konsekvens foreslår Den Sociale Fællesliste nu sammen med DF og Enhedslisten, at Terndrup Skole igen bliver selvstændig fra årsskiftet.

Rebild og omegn

Se flere artikler