Formand ved Terndrup Skolebestyrelse føler sig ikke korrekt refereret

29. juli 2017
Formand ved Terndrup Skolebestyrelse føler sig ikke korrekt refereret

.
Indlæg af Skolebestyrelsesformand Morten Astrup Terndrup Skole

Vi har som bestyrelse flere gange påpeget, at der er store udfordringer på Terndrup skole i mange klasser, og utilfredshed blandt lærerne.

Ofte er der fra ledelsens side udtalt, at der i sager er sat tiltag igang for at afhjælpe problemerne. Ydermere har vi flere gange spurgt ind til de sager og fået besked på, at vi som skolebestyrelse ikke kan gå ind i personsager.

Men vi må bare konstatere at der ikke sker ændringer. Derfor udtalte jeg også at jeg godt forstår, at der ikke er tillid fra lærere og forældre til der sker lige nu på skolen.

Endvidere udtalte jeg, at jeg har fuld tillid til lærergruppen og er bekendt med at deres arbejdsforhold og rammer ikke er tilfredsstillende. Og at de har ret i deres kritik af arbejdsforholdene.

Fra snakken i byen kender jeg flere af de sager der verserer. De bliver bare ikke behandlet som fortjent og jeg sætter ikke spørgsmål ved de mange forældre, der oplever mistrivsel blandt børnene som følge af manglende tiltag fra ledelsen.

Jeg ved hvor svær en situation det er at stå i når vores børn ikke er i trivsel og når vi som forældre ikke bliver hørt. Jeg har nemlig selv prøvet at flytte en af mine fire børn til en anden skole i kommunen og er mine 3 andre børn i mistrivsel, vil jeg ikke tøve med at flytte dem.

Men jeg vil til enhver tid kæmpe for vores lokale skole i Terndrup.

Rebild og omegn

Se flere artikler