Flere indbrud i biler i Mariagerfjord og Rebild – mand anholdt i sagen

11. juli 2024
Politi
Foto: Rigspolitiet

De seneste dage har der været flere indbrud i biler på pendlerpladser i både Hobro, Haverslev og Støvring. En sølvgrå Volvo S40 der blev set undkøre fra flere af pendlerpladserne i høj fart bragte politiet på sporet af en yngre mand, der nu er sigtet i sagen.

I går var meldingen, at der i Mariagerfjord var 4 sager ved pendlerpladsen ved Hobro Nord, 2 sager ved Hobro Vest og 1 sag ved Sønder Onsild. Det har dog siden formeret sig.

Det oplyser Anders Nielsen fra Efterforskningen i Hobro og uddyber:

– Ved OK tanken i Sønder Onsild har der været 3 sager med forskellige biler, der alle har fået knust ruden i passagersiden. Det nærmeste vi kan indsnævre tidsrummet til, er mellem tirsdag kl. 14.30 og onsdag kl. 06.10. Kostervalget et mindre ting som tasker, energidrik mv.

– Der har også været 2 sager på pendlerpladsen på Præstevej i Støvring. Samme fremgangsmåde med rudeknusning. Her blev der observeret en ældre sølvfarvet Volvo S40 køre fra stedet i høj hastighed. En bil magen til var set gøre det samme ved pendlerpladsen i Haverslev.

Anders Nielsen oplyser, at der på baggrund af nuværende efterforskning har været tilstrækkeligt mistankegrundlag til at foretage anholdelse i sagen. En 21-årig mand fra Jerslev, der er kendt af politiet i forvejen, er her til morgen kl. 08.04 blevet anholdt.

Politiet er i gang med den videre efterforskning og skal nu se, hvor mange af sagerne der kan kobles sammen med den anholdte. Om der kommer flere anholdelser i sagen, kan politiet ikke afvise.

Har du oplysninger i sagerne, hører politiet gerne fra dig på telefon 1-1-4.

Døgnrapporten