Fire indbrud anmeldt til politiet

7. november 2017
Fire indbrud anmeldt til politiet

.
Af Helle Schiønning

Der er indenfor det seneste døgn indløbet anmeldelse om flere indbrud forskellige steder i Rebild kommune, fortæller politiet.

Spar Købmanden i Bælum fik i nat kl. 02.17 opbrudt en lagerdør, og to gerningsmænd har været inde og stjæle tobak, breezere og en kasse Müsli Bar.
Der findes videoovervågning fra stedet.

Tyvene beskrives som:
A: Mand, lys i huden, iført blå jakke med hætte over hovedet. Orange mærke på hættens skygge. Sorte handsker, mørke bukser, grå sko. Medbragte koben i venstre hånd.

B: Mand eller kvinde, almindelig kropsbygning, lys i huden, iført sort jakke med hætte over hovedet, mørkeblå bukser med orange felt over knæene og orange del på skinneben, samt reflekser på skinneben, sorte handsker, sorte sko. Karakteristisk gang: kalveknæet
Køretøjer: Sedan. Ukendt reg.nr. og ukendt farve.

En villa på Hjedsbækvej i Sønderup fik i går i dagtimerne knust en rude, og en gerningsmand har stjålet sølvtøj og smykker.

Det samme er sket i en villa beliggende Ved Søerne i Skørping, hvor et vindue mellem fredag og mandag er blevet opbrudt, og der er stjålet et Flora Danica-smykkesæt med halskæde og ørestikkere.

Endelig har der indenfor den seneste måned været indbrud på en ejendom et dødsbo på Hvingelhatvej. Der er tilsyneladende intet stjålet.

Rebild og omegn

Se flere artikler