Fik du også shoppet? Black Friday skaber ekstra travlhed hos PostNord

27. november 2023
Fik du også shoppet? Black Friday skaber ekstra travlhed hos PostNord

Danskerne har været særligt købelystne til Black Friday i år. Det mærker man hos PostNord, som i morgen, mandag, og de kommende dage, skal ud med ekstraordinært mange pakker.

PostNords pakkecentraler boomer lige nu med pakker, og mandag begynder omdelingen af de mange gode tilbud, danskerne har handlet under Black Friday.

Black Friday er startskuddet på vores højsæson, som kører frem mod jul. Vi har fået rigtig mange pakker ind henover weekenden også flere end forventet, og flere end sidste år. Det er vi selvfølgelig glade for, og for at danskerne vælger at få leveret med os. De ekstraordinære mængder er ikke noget, vi ikke kan håndtere, og vi har været rigtig godt forberedt, siger Lene Reipuert, Vice President Parcel operations, PostNord Danmark.

Siden corona, hvor det meste af verdenen og Danmark mere eller mindre lukkede ned, har danskerne i stigende grad taget e-handlen til sig og vanerne med at handle online har for alvor sat sig fast. I forbindelse med årets Black Friday leverer PostNord op mod 25 % flere pakker til afhentning. Samlet omdeler PostNord omkring 10 % flere pakker i år, i forbindelse med Black Friday, i forhold til sidste år.

Sidste år så vi egentligt et lille fald, på grund af den globale økonomiske situation, og derfor har vi også været lidt spændte på at se, hordan købelysten ville se ud i forbindelse med Black Friday i år, men det ser altså ud som om, at rigtig mange har valgt at gøre brug af de mange gode tilbud, fortæller Lene Reipuert.

I forbindelse med Black Friday og jul, har PostNord derfor indsat ekstra folk, omkring 150 flere biler og øget kapaciteten på posthusene.

For at sørge for, at der er så meget plads som muligt på posthusene, og så folk kan hente deres pakker dér, hvor det passer dem bedst, har PostNord i år ligeledes igangsat en konkurrence, hvor man er med i lodtrækningen om at vinde et gavekort på 2.500 kr., til det posthus, hvor man afhenter sin pakke. Det kræver blot, at man afhenter pakken inden for 24 timer.

Rebild og omegn

Se flere artikler