Få sved på panden med kollegerne

5. marts 2018
Få sved på panden med kollegerne

Rebild Bakker

.
Af Helle Schiønning

Hvad enten man løber fem km eller går fire, sendes deltagerne af sted samtidig. Det er derfor muligt at løbe med eller mod hinanden som et hold eller at tage sig tid til at få en god snak under en gåtur i skoven. For de tre gå- og løbehold hold med de mest veludviklede konkurrence-gener og den bedste samlede tid, er der præmier. Løbet sættes i gang i parken foran Skørping Privathospital, hvor der også er målområde. I den smukke park får deltagerne efter løbet serveret en buffet af gode, lokale råvarer.

Et nyt og anderledes løb
Triatlandløbet løb af stablen for første gang i 2017, og det var en stor succes med ca. 800 deltagere.

Løbsarrangør Anne Voss fortæller:
– Deltagerne i det første Triatlandløb var rigtig glade for de naturskønne, lettere kuperede ruter i skoven. Det var også et hit, at et helt hold løber af sted samtidig og får en samlet tid. Vi regner med, at de gode tilbagemeldinger betyder, at både flere firmaer, foreninger eller venner, familie, naboer melder sig til i år. Vi satser på, at det samlede deltagertal kommer op omkring de 1.200, som vi har sat som maksimum. Med en holdstørrelse på fire svarer det til 300 hold.

Tilmeldingen er startet
Man kan allerede nu melde sig til på triatlandloebet.dk, og det vil man kunne frem til den 10. august. Selve løbet afholdes onsdag den 22. august kl. 18-21.

Er der mange fra samme firma, der deltager i løbet, kan man stille et telt op, så man har sit eget sted før og efter løbet.
Rold Skov og er Triatland Rebild

Triatlandløbet har fået navn efter Triatland Rebild, der geografisk udgøres af Rebild Kommunes centrum i Rebild Bakker og Rold Skov. I området afholdes årligt mere end 30 outdoor sportevents.

Ud over Triatlandløbet er de mere spektakulære arrangementer:
XTERRA Duathlon Serie den 22. april, 6 timer i Rold den 19. maj, Tri ved Søen den 26. og 27. maj, Rebildløbet den 9. juni, 10 timer i Rebild den 16. juni, DGI Hærvejsløbet den 23. juni, 8 Timers Trail Challenge den 30. juni, Cykelstafetten/Carlos Sastre Classic den 2. september og Rebild2Dages den 15. og 16. september.

Rebild og omegn

Se flere artikler