Er du hurtigere end verdensmesteren Simon Andreassen?

25. juli 2017
Er du hurtigere end verdensmesteren Simon Andreassen?

Rævejagt på to hjul

.
Af Helle Schiønning

Mountainbike løbet Red Bull Rævejagt vender tilbage til Triatland til oktober, fortæller Rebild kommune.

Lørdag d. 7. oktober slippes MTB-verdensmesteren Simon Andreassen atter løs i en intens jagt på 450 ryttere i Triatland i Rebild Bakker og Rold Skov. Tilmeldingen til den spektakulære rævejagt er åben nu.

MTB-løbet Red Bull Rævejagt vender for tredje år i træk tilbage til Triatland i Rebild Bakker og Rold Skov. Løbets format vender op og ned på den klassiske Hubertusjagt: Hesten er nemlig udskiftet med en af jern, og under selve jagten er det jægerne, som bliver jagtet af ræven i form af MTB-verdensmester Simon Andreassen.

Løbet sættes i gang ved en infernostart for de 450 ryttere. Kort tid efter starten er gået, sætter ræven, Simon Andreassen, af sted på den ca. 12 km lange rute for at jagte alle deltagerne. Herefter gælder det for deltagerne om at komme i mål, uden at blive overhalet af Simon. Podieplaceringer og eventuelle præmier er eksklusiv rævens placering. Der vil være tidstagning på alle deltagere.

Kør specialdesignet XC-rute mod verdensmester
Der venter deltagerne en ny og udfordrende XC-rute, som både vil indeholde single tracks og en række nye obstacles. Det anbefales derfor at tilpasse sit udstyr herefter. Som tilmeldt får du lov til at prøvekøre ruten allerede d. 6. oktober. Ruten er udviklet i samarbejde med Naturstyrelsen og Rold Skov MTB og kan kun køres i forbindelse med Red Bull Rævejagt.

Om Red Bull Rævejagt
Red Bull Rævejagt afholdes d. 7. oktober 2017 i Triatland i Rebild Bakker og Roldskov.

Løbet arrangeres i samarbejde med Naturstyrelsen og Rebild Kommune. Løbet støtter det lokale rutearbejde i Rold Skov MTB Laug.

Rebild og omegn

Se flere artikler