En Tour de France vinder vender hjem

12. august 2018
En Tour de France vinder vender hjem

.
Af Klaus Hansen

Søndag d. 2. September gennemføres anden udgave af Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord og her får alle jyske cykelmotionister muligheden for, at cykle en tur med Carlos Sastre og evt. se om de kan følge med ham.

Kåret som Årets Cykelevent 2017

Efter debuten i september 2017 modtog Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic den største hæder en dansk cykelevent kan modtage nemlig, at blive kåret til Årets Cykelevent 2017.

Arrangør Ole Egeblad: “At blive kåret til Årets Cykelevent efter debut-udgaven er det største skulderklap man kan forestille sig. Sammen med vores uvurderlige partnere gennemførte vi årets bedste og sikreste cykelevent og vi glæder os til, at gentage successen d. 2. September i Rebild”.

I en tid med flere grimme uheld til danske motionscykelløb er sikkerheden prioriteret højere end nogensinde. Således vil der være MC Marshalls til, at guide deltagerne rundt på den 16 km. lange rundstrækning og regulere al biltrafik. Endvidere vil der være uddannede trafik officials og flagposter på alle kritiske steder. Deltagerne vil have førsteretten til vejene og al trafik vil blive reguleret 100% ud fra hensynet til deltagernes sikkerhed.

Borgmesteren cykler naturligvis ved

Borgmester Leon Sebelin deltog i 2017 og er klar igen d. 2. September. “Det er stort for Rebild, at Tour de France vinderen Carlos Sastre kommer forbi igen i år og det er lige så stort, at Cykelstafetten og Carlos Sastre Classic fik titlen som året Cykelevent 2017. Det vidner om høj kvalitet og stor sikkerhed omkring løbet. Jeg ser meget frem til, at deltage igen og håber på rigtigt mange deltagere i denne event, hvor alle kan være med”

Fakta om Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord:

Deltagerne kan vælge mellem Stafetten eller Alm. Motionscykelløb
Cykelstafetten køres i hold á 3 personer (K/M/Mix) og afvikles over fire timer
Til Carlos Sastre Classic kan man vælge mellem 130 km eller 65 km
16 km rundstrækning med 221 højdemeter pr. omgang
ALLE biler bliver holdt tilbage Deltagerne har førsteretten til vejene
Bespisning og drikke inkluderet i startgebyret
Vinderen af Tour de France 2008 Carlos Sastre deltager
Tilmeldingsfrist d. 19. August

Rebild og omegn

Se flere artikler