Donation sikrer skygge til løberne i årets Rebildløb

22. maj 2017
Donation sikrer skygge til løberne i årets Rebildløb

Tilfredse modtagere

.
Af Helle Schiønning

Risikoen for hedeslag blandt løberne i tilfælde af højt solskin ved årets udgave af Rebildløbet den 10. juni er blevet reduceret. Det blev sikret, da souschef Benny Winther Jensen fra Jutlander Banks afdeling i Skørping forleden overrakte fire parasoller til en værdi af 6.000 kr. til løbets arrangører.
Gaven kom han med på vegne af Fonden for Sparekassen Himmerland.
Parasollerne skal under løbet bruges til depoter i skoven. Dels til at skærme for solen, så væske og snacks forbliver kølige, dels i tilfælde af regn.

– Vi fra Rebildløbet synes, det er utroligt dejligt med den støtte, som vi har modtaget fra Fonden for Sparekassen Himmerland. Nu glæder vi os bare til at slå parasollerne op den 10. juni og høre, hvad løberne siger, sagde Anne Voss, en af arrangørerne bag Rebildløbet.
Benny Winther Jensen fra Jutlander Bank i Skørping er glad for at kunne støtte almennyttige og velgørende formål i Skørping og omegn på vegne af fonden.

– Rebildløbet er et herligt aktiv for vores lokalområde, da det skaber aktivitet og interesse for de naturskønne omgivelser, som løbet afholdes i. Vi synes, det er dejligt, at frivillige kræfter tager initiativ til arrangementer som disse, forklarede souschefen.
Tilmeldingen til Rebildløbet er åben på www.rebildloebet.dk, og der ydes rabat ved tilmelding inden 1. juni.

Foto:
Rebildløbet fik uddelt støtte fra Fonden for Sparekassen Himmerland, der var repræsenteret ved souschef Benny Winther Jensen fra Jutlander Banks afdeling i Skørping (yderst til højre i billedet). Modtagerne var tre arrangører af løbet, fra venstre Patrick Lemmonie, Anne Voss og Bo Teglgaard.

Rebild og omegn

Se flere artikler