Digitalisering og innovation i fokus til Årsmøde

10. marts 2018
Digitalisering og innovation i fokus til Årsmøde

Camro vinder erhvervspris i Rebild

.
Af Helle Schiønning

Omdrejningspunktet for arrangementet var digitalisering og innovation, og med dette tema som grundsten for dagens program, kickstartede Lars Jøker, Managing Director hos Marel, arrangementet ved at fortælle om Marels innovative rejse.

Lars Jøkers oplæg gav de fremmødte erhvervsdrivende indblik i virksomhedens historie, samt hvilke forretningsmæssige fokus Marel har på matriklen i Støvring.
Som en del af forståelsen for virksomhedens produkter åbnede den passionerede direktør helt unikt op for produktionen og gav deltagerne mulighed for at få et kig ind i maskinrummet på deres innovative løsninger til fødevareindustrien.

– Vi er meget glade for at kunne åbne dørene for nogle af de øvrige erhvervsdrivende i Rebild Kommune; fortælle om hvem Marel er, hvad vi laver og få lov til at fremvise vores innovative maskiner. Vi er stolte over, hvordan vi er med til at transformere fødevareindustrien i tæt samarbejde med vores kunder. Samtidigt er det altid godt at mødes med andre erhvervsfolk og på den måde udbygge vores netværk og skabe gode relationer i vores lokalområde, siger Lars Jøker, Managing Director hos Marel.

Læs også:

Udover Marels innovative historie fik Imran Rashid, speciallæge, innovationschef og forfatter bag bogen SLUK kunsten at overleve i en digital verden også taletid, for at tale om, hvordan man som erhvervsdrivende skal navigere i en digitale verden. Og hvordan man, vigtigst af alt, lærer at slukke. Et oplæg, der gav stof til eftertanke hos flere af de deltagende.

Erhvervs- og turistchef, Jane Bejlegaard Lindberg fra Business Rebild, der med kyndig hånd var ordstyrer under hele arrangementet, ser tilbage på et arrangement med stor tilfreds over den aktivitet og det engagement de deltagende erhvervsdrivende lagde for dagen.

– Det var et meget succesfuldt Årsmøde med stor opbakning fra erhvervslivet, god stemning og så var omgivelserne helt unikke hos Marel i Støvring til et arrangement af denne kaliber.
De erhvervsdrivende i Rebild indtager generelt set ambassadørrollen positivt, og det kommer virkelig til udtryk på en aften som denne, hvor man kan mærke deres engagement og interesse for udviklingen i kommunen. Det gør mig personligt meget stolt over vores erhvervsliv i kommunen, udtaler erhvervs- og turistchef, Jane Bejlegaard Lindberg fra Business Rebild.

Som en del af dette årsmøde blev nye erhvervsmedlemmer til Rebild Erhvervsudviklingsråd valgt ind for en 2-årig periode.
Medlemmer for den næste periode bliver; Søren Elisiussen, Liftup, Rene Thomasbjerg, Lars Pedersen & Søn, Jane Andersen, Comwell Rebild Bakker, og Stefan Berg, Globaltools. Susan Vonsild, Interlink, og Henrik Degn, Degn Grafisk, blev valgt som suppleanter.

Rebild og omegn

Se flere artikler