Det summer med Aktiv Ferie for Børn 2017

29. juni 2017
Det summer med Aktiv Ferie for Børn 2017

.
Af Klaus Hansen

Igen i år er lokale foreninger og institutioner gået sammen om at lave sommeraktiviteter for børn i Rebild og Mariagerfjord Kommuner. Hele 679 børn har meldt sig til!

Fodboldgolf med danmarksmester
Årets program er en god blanding af nye og gamle aktiviteter. Himmerlands Fodboldgolf er et af de hold, der er nye i Aktiv Ferie for Børn regi. Instruktøren er Peter Vibæk fra Suldrup, der er dobbelt danmarksmester i Fodboldgolf. På billederne ses fodboldgolfbørnene i fuld gang.

Nørder med bivuak
En anden ny aktivitet i år er Vildmarksnørderne med RebildGuiderne. 2 sjove udedage, hvor børnene udforsker naturen. Dagene foregår i skoven og ved søen. Børnene skal bl.a. lave mad ud af naturens spisekammer, fremstille en bivuak/hule og meget mere.

10 års jubilæum i Aktiv Ferie
Lystfiskerforeningen i Terndrup er nogle af veteranerne under Aktiv Ferie. I år har de 10 års jubilæum med at være med. Det er rigtig dejligt, at foreningen hvert år stiller op og bruger af deres sommerferie, for at give lokale børn en aktiv og god sommer. På billedet ses veteraninstruktør Henning Jensen med et par af de unge kursister.

En aktiv sommer og nye venner
Aktiv Ferie for Børn giver lokale børn en aktiv sommer, med nye venner og nye aktiviteter. Priserne er holdt på et niveau, så alle kan være med. Aktiv Ferie er et samarbejde mellem Rebild og Mariagerfjord Kommuner og lokale foreninger og institutioner.

Rebild og omegn

Se flere artikler