Det sikre valg for Haverslev

18. november 2017
Det sikre valg for Haverslev

.
Af Revyholdet: Mette Brøste, Linda Marie Lund, Helle Alexandersen, Karen Nielsen, Majbrit Sørensen og Connie Simonsen

Det vrimler med politiske kandidater til det forestående kommunalvalg den 21 november og især de sidste måneder er de vrimlet frem – specielt til byfesten kom flere af dem på banen for at vise flaget.

Dog har vi 2 lokale kandidater, der ikke kun ses når kampen om krydsene skal kæmpes – nemlig Rasmus Rask og Peter Hjulmann, der år efter år trækker i arbejdstøjet for deres by!

Det mærker vi på revyholdet, hvor Rasmus står i spidsen for at skabe gode oplevelser til gavn for byens foreninger, hvor specielt de unge nyder godt af det overskud han knokler for at samle ind – de samme unge som han i sit daglige arbejde har viet sit liv til. I revyen ser folk hans humoristiske side, men os der springer for Rasmus bag tæppet møder også en dybt engageret og seriøs fyr, der kræver tingene er i orden og at vi kan vores ting. Vi ved han er bestemt og stiller krav, men kender os hans omsorg og ordentlighed og grundighed.

Ingen byfest uden Peter, der altid deltager med 2 arbejdsomme hænder. Vi tror aldrig den mand har sagt nej til at give et nap med når nogle har brug for en hjælpende hånd. I revyen springer han til som vores trækkerdreng, men dog først når han har udtænkt geniale løsninger til scenetæppet, bagbeklædningen eller hvad vi nu som divaer får af krav for at gå på scenen.

Peter tænker kreativt og ser muligheder – er der et problem laver han det til en udfordring og finder en løsning – for Peter er en handlingens mand.
Vi er ikke i tvivl om, at det er disse 2 gæve gutter der skal repræsenterer Haverslev i byrådet og vi håber at I hver især vil bakke dem op.
Så aftal konen stemmer Rask og manden Hjulmann og vær med til at sikre, at Haverslev er repræsenteret. Spreder vi stemmerne risikerer vi at stå uden nogle byrådsmedlemmer og det er en skam når vi nu har 2 gode bud denne gang.

Rebild og omegn

Se flere artikler