Danmarks billigste A-kasse og Fagforening 2024 er kåret

14. januar 2024
Danmarks billigste A-kasse og Fagforening 2024 er kåret

Til trods for prisstigninger på kontingent hos alle a-kasser i år er det stadig muligt at få en billig samlet løsning med både a-kasse og fagforening hos en række danske a-kasser her er den billigste i 2024!

Den a-kasse der, ifølge sammenligningstjenesten find-a-kasse-priser.dk, tilbyder den billigste samlede løsning med både a-kasse og fagforening er i år Det Faglige Hus.

Det Faglige Hus har i 2024 valgt at fastholde prisen på deres fagforening, hvilket har medvirket til, at de virkelig har trukket fra konkurrenterne, når det kommer til fagforening-kontingentet. Faktisk har de den klart billigste fagforening på markedet.

Konkurrencen om medlemmernes gunst er ellers benhård, og der lokkes flere steder med fordele såsom fagforening for hele familien (Ase), gratis fagforening de første seks måneder (Det Faglige Hus & Ase) og ekstra dagpenge (Frie).

Er man på udkig efter den billigste samlede løsning på langt sigt, er det dog Det faglige Hus, der løber førstepladsen.

I den anden ende af skalaen finder man HK, 3F, Socialpædagogerne, Dansk Metal og Dansk El-Forbund, som alle tilbyder en samlet løsning, der koster omkring det dobbelte af, hvad Det Faglige Hus koster. Til gengæld forhandler de overenskomst for mange af deres medlemmer, hvilket ikke tilbydes hos Det Faglige Hus.

Undersøgelsen er udarbejdet ved at indhente priser på a-kasse og fagforening hos samtlige a-kasser, der også tilbyder en fagforening. Den fulde fulde nyhed med konkrete priser kan findes her.