Dagplejedagen blev en dejlig dag i Støvring

17. maj 2018
Dagplejedagen blev en dejlig dag i Støvring

.
Af Helle Schiønning

Vejrguderne havde skænket dem et fantastisk solskinsvejr hele dagen, fortæller Anita Bigum.

Der var ballon leg fra morgenstunden til stor begejstring.

Der var mange dejlige grin mens børnene legede med balloner inde i FDF huset.

Der blev spist formiddags mad i det skønne naturområde. Op ad dagen blev der pustet med sæbebobler, spillet med bold, leget i huler og gået på line samt der blev bygget med Arla kasse.

Her hjalp de større børn de mindre med at organisere legen og forklare hvordan man skulle gøre. Et sammenværd der skal opleves. Den pragtfulde location gjorde muligt at udforske naturen, og stille mange gode undrende spørgsmål.

For at kunne nyde, skal man yde Sådanne lyder et gammelt ordsprog. De mange børn var hvert fald flittige til at hjælpe med at finde brænde så der kunne laves bål. Intention var at vise børnene, at der skabes et helt unikt rum, når der tændes et bål.
Da brændet var stablet og ilden havde fået fat, var det tid til dagens frokost. Denne bestod af pandekager lavet over bål mums det smagte, for der blev spist mange.

Efter middagsluren var der kaffe på kanden til de forældre der havde mulighed for dette. Det var dejligt at se forældrene gav sig tid til, at høre om dagens forløb.

Alt i Alt en fantastisk og lærerig dag for både børn og voksen med masser af dejlig solskin og skønne børn som var glade, trætte og beskidte.

Rebild og omegn

Se flere artikler