COOP sælger 365discount i Terndrup

27. juni 2024
COOP sælger 365discount i Terndrup

Dagligvarekoncernerne Salling Group og COOP er nået til enighed om en handel, hvor Salling Group overtager et større antal COOP-butikker og projekter fordelt over hele landet. Handlen er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.
Én af butikkerne er 365discount på Terndrup Center 1A i Terndrup.

Salling Group overtager 25 365discount-butikker, tre Kvickly, fem SuperBrugsen samt to projekter, som endnu ikke er realiseret. Det sker i en aftale med dagligvarekoncernen COOP, som har valgt at frasælge en del af sin forretning og er altså nu nået til enighed med Salling Group, der overtager butikkerne og deres medarbejdere, som efter konkurrencemyndighedernes behandling af aftalen vil blive inviteret til en velkomstdag for at høre mere om Salling Group.

– Vi er stolte af købet, som giver os mulighed for at nå ud til endnu flere danskere i områder og på adresser, hvor vi i dag ikke er nok tilstede. Handlen lader sig kun gøre, fordi vi driver en sund og økonomisk stærk virksomhed, der tillader os at gribe muligheder i markedet, når de opstår. Med de nye butikker og projekter kan vi sætte ekstra fart under Nettos og føtex’ gode momentum i markedet, hvor vi glæder os til at byde nye kollegaer velkommen på holdet i Salling Group, siger administrerende direktør i Salling Group, Anders Hagh.

COOP-butikkerne vil alt efter udfaldet af de danske konkurrencemyndigheders afgørelse blive konverteret til enten føtex eller Netto, men først når afgørelsen foreligger, kan Salling Group fortælle præcist, hvad der skal ske lokalt.

– Mange har haft et nært tilhørsforhold til de butikker, som vi overtager. Det skal vi have forståelse for, og derfor imødegår vi også opgaven med respekt for de nye lokalsamfund, som vi rykker ind i eller bliver en større del af med et ufravigeligt fokus på at skabe gode oplevelser for vores nye kunder med motiverede medarbejdere, høj service og inspirerende varer til skarpe priser, siger Anders Hagh.

Partnerne holder købsprisen samt øvrige betingelser i aftalen fortrolig.

Rebild og omegn

Se flere artikler