Borgmester Leon Sebbelins julehilsen

18. december 2017
Borgmester Leon Sebbelins julehilsen

.
Af borgmester Leon Sebbelin

Sidste år kunne jeg på denne plads berette om en positiv udvikling hvad angår tilflytning, grundsalg og byggeri.
I det forløbne år er udviklingen fortsat, og stigningen i kommunens indbyggertal er mere end fordoblet. Alt i alt er tallet de sidste tolv måneder vokset med 463 personer, og det betyder, at vi har haft en rekordstigning, der svarer til 1,6 %.

Flere nye borgere betyder behov for investeringer. De næste to til tre år skal der investeres i to nye børnehaver og mere skolekapacitet i Støvring.

Vi må konstatere, at Rebild Kommune er et attraktivt sted at leve og bo. Flere ting bidrager til dette. For eksempel viser den seneste temperaturmåling fra Dansk Industri, at Rebild har det bedste erhvervsklima i Nordjylland.

Frivilligheden trives også. Dansk Idrætsforbund har for nylig sammenlignet idrætsforeningernes vilkår i kommunerne. Rebild ligger på en samlet 15.-plads på landsplan og er nummer tre, når det drejer sig om frivillighed.

Et nyt byråd trækker i arbejdstøjet efter nytår. Og jeg er sikker på, at hvert eneste medlem – i samarbejde med kommunens aktive borgere – er opsat på at gøre Rebild til at endnu bedre sted at bo, arbejde og dyrke en meningsfuld fritid.

Glædelig jul og godt nytår

Rebild og omegn

Se flere artikler