Børn og forældre træner Taekwondo sammen

18. november 2017
Børn og forældre træner Taekwondo sammen

.
Af Helle Schiønning

I november har der været ekstra familie træning indlagt, hvor alle, både medlemmer og ikke-medlemmer, har kunnet træne sammen med deres familie, såvel forældre som søskende, fortæller Kim Fjordside Bilde.

Træningstimen startede med opvarmningslege, og bagefter skiftedes børn og forældre til at holde puder for hinanden, som der blev anrettet nogle gode slag og spark på.
Familietræning bliver gentaget senere på året, og i næste sæson.
Datoer bliver opslået på klubbens hjemmeside.

For familien Bang i Skørping er det ikke nyt at træne sammen. De har fulgtes ad til taekwondo i flere år. Mads Bang, 41 år, er far til Laura, 16 år, og Rasmus, 11 år:

-Vi startede sammen, da Rasmus var 4 år og Laura 9 år. I starten kiggede jeg på, når børnene trænede, men så sjovt var det heller ikke, så jeg tænkte, at jeg skulle være med.
Det er svært at finde tid til flere forskellige sportsgrene, og vi ville aldrig se hinanden til aftensmad, så det her var løsningen, fortæller Mads.
Jeg vil gerne have min far med til sport, siger Rasmus. Man bliver lidt mere glad, når man er sammen.
Det er også hyggeligt, fortsætter Laura. Det er rart at lave noget sammen, som man er passioneret omkring. Når det er ferie, løber og træner vi sammen.

-Selv om man har været på arbejde, eller Rasmus er træt, så er vi gode til at komme til træning, for vi er fælles om det her, og det er en motivation, slutter Mads Bang.

Rebild og omegn

Se flere artikler