Bente, Britta og Bitt stiller op for Enhedslisten Rebild

23. juni 2017
Bente, Britta og Bitt stiller op for Enhedslisten Rebild

.
Af Helle Schiønning

Forberedelserne til det kommende kommunalvalg er i fuld gang. Nu har tre erfarne kvinder meldt sig som kandidater for Enhedslisten: Bente, Britta og Bitt, fortæller Finn Grøn Nielsen.

Bente Vandborg er 52 år. Hun blev i 1988 uddannet pædagog, og har arbejdet som skolepædagog lige siden. Hun har altid haft en stor interesse for skoleområdet og især for børns trivsel på skolen.
Hun er gift med Sten. Og er mor til tre voksne børn. De bor langt ude på landet på et nedlagt landbrug.

Britta Glargard har boet i Bælum i 20 år. Hun er 49 år og mor til tre voksne børn. Britta har stor erfaring med at arbejde med psykisk syge, misbrugere og udsatte. Hun er meget optaget af, at vi får kulturen med ind i vores hverdag.

Bitt Juul Jensen har gennem de 28 år, som hun har boet i Skørping været aktiv i forældrebestyrelser i dagpleje, i børnehave og i skolen. Beskyttelsen af vort klima ligger Bitt meget på sinde. Bitt har arbejdet som sagsbehandler i fagbevægelsen i Aalborg gennem 29 år, og er derfor optaget af sociale- og arbejdsmarkedsmarkedsforhold.
Hun er gift med Bent og er mor til 2 voksne børn. Bitt er født og opvokset i Blenstrup.

De to spidskandidater for Enhedslisten blev valgt tidligere på året. Det er nuværende byrådsmedlem Bent Skovgaard Olsen, Skørping og Emilie Søndergaard, Rebild.

Rebild og omegn

Se flere artikler