Bavnebakkeskolen dyster om at blive Danmarks klogeste 6. klasse

5. januar 2024
Bavnebakkeskolen dyster om at blive Danmarks klogeste 6. klasse

Baggrund

Onsdag den 10. januar 2024 dyster 6. klasser fra hele regionen om en plads i den store finale i bibliotekernes store læse- og vidensquiz “Smart Parat Svar”. Fra vores område deltager de seje elever fra Bavnebakkeskolen i Støvring.

Hovedbiblioteket i Aalborg er den 10. januar 2024 vært ved den regionale runde, hvor vinderne fra de lokale runder kæmper sig videre for at nå den store finale.

“Smart Parat Svar” udfordrer ikke kun børnenes viden, hukommelse og evne til at tænke hurtigt. Deres evne til at samarbejde kommer også på prøve. Det kræver et godt og bredt sammensat hold, hvor det er en fordel med forskellige spidskompetencer. For at vinde en plads i den nationale finale den 7. februar 2024, skal holdene nemlig dyste i kategorier som ‘Evolution’, ‘Forfattere med H’ og ‘Store byer’.

Der er selvfølgelig meget på spil i “Smart Parat Svar”. Det er en stor præstation i sig selv at kunne kalde sig regionens klogeste 6. klasse, og en endnu større ære at blive kåret som landets klogeste. Ud over at kunne prale med titlen som Danmarks klogeste 6. klasse, kan vinderne af den nationale finale ovenikøbet tage en præmie på 10.000 kroner samt en masse bog- og spilpræmier med sig hjem til klassen.

Smart Parat Svar-quizzen er et samarbejde med alle landets børnebiblioteker. Smart Parat Svars vision er at motivere børn til at læse
og skaffe sig viden i dysten om at blive Danmarks klogeste 6. klasse.

Smart Parat Svar støttes af Slots- og Kulturstyrelsen.

Støvring og omegn

Se flere artikler