Andelskassen får ny storkundechef fra Skørping

2. januar 2024
Andelskassen får ny storkundechef fra Skørping

Det er en erfaren herre, der er blevet en del af storkundeafdelingen i Andelskassen. Morten H. Grotrian kommer fra Sydbank, hvor han har arbejdet i 10 år. De sidste fire år var han seniorerhvervsrådgiver i Randers- og Hobro-området, mens han de første syv år arbejdede som filialdirektør i bankens erhvervsafdeling i Hobro, hvor han havde en bred vifte af mellemstore og større erhvervskunder. Inden da var han ansat 20 år i Jysk Bank, de sidste 11 år som filialdirektør i Hobro.

Morten har altid været drevet af at opbygge stærke relationer og at kunne bidrage til et værdiskabende samarbejde. Derfor glæder han sig også over skiftet til Andelskassen.

I Andelskassen tror vi på, at alle har brug for gode relationer, og det er et godt match med mine egne værdier. Det er vigtigt for mig at give noget af mig selv i relationen med mine kunder. Når jeg mødes med mine kunder, lytter jeg til, hvad der fylder hos dem, og jeg sætter mig grundigt ind i deres virksomhed, strategi, handleplaner og eksekvering. Som deres finansielle sparringspartner har jeg fokus på at give dem værdi for ligesom de melder sig ind i bankens fællesskab, så melder vi os også ind i deres virksomhed, siger Morten.

Bidrager til at skabe udvikling og fremdrift

Gennem Mortens 30-årige karriere har det motiveret ham at være en aktiv finansiel sparringspartner og bidrage til at skabe udvikling og fremdrift i de virksomheder, han samarbejder med. Han har altid engageret sig i det lokale erhvervsliv, og en gang om måneden møder han ind i erhvervsnetværket Ex-Table. Han har også tidligere været en del af handelsstandsforeningen i Hobro. Han kommer derfor med solid erfaring og kendskab til virksomheders opbygning og daglige drift, og han ved, at den lokale forankring ofte spiller en stor rolle.

I Andelskassens storkundeafdeling vil han blive en del af et team, der samarbejder med erhvervskundechefer i bankens lokale rådgivningscentre, og det ser han som en stor fordel.

Det motiverer mig, når jeg bliver inviteret ind i maskinrummet i en virksomhed og får muligheden for at bidrage til at skabe udvikling og fremdrift og ikke mindst at få strategier til at leve. Jeg ved, hvilken værdi det giver mange virksomheder at være en del af deres lokalsamfund og dermed også at være tilknyttet en rådgiver i deres lokale bank. Jeg oplever, der er nogle klare fordele ved at være et team omkring kunden, for vi har en bedre handlekraft, og vi kan hurtigt rykke på nogle ting kombineret med vores høje faglighed og lokale kendskab, og det styrker den gode relation, uddyber Morten.

Privat bor Morten i Skørping sammen med Janne og deres 9-årige søn. Morten har også to børn på 24 og 23 år, der er fløjet fra reden. Han træner U9-drenge i håndbold og bruger derfor en stor del af sin fritid i de lokale haller, men du kan også finde ham på golfbanen eller i skoven på sin MTB.