Aktiv Ferie for Børn 2018 har fået feriefjer på

15. maj 2018
Aktiv Ferie for Børn 2018 har fået feriefjer på

.
Af Helle Schiønning

Så er dine unger til cirkus, lystfiskeri, tømmerflåder eller vil de have feriefjer på med Støvring Badminton, så er du nu, at du skal være skarp!

Hele 51 forskellige hold at vælge imellem
Sommerlandet kommer til at summe af aktiviteter. Foreninger og institutioner har lavet et omfattende og alsidigt aktivitetsprogram med hele 51 forskellige hold fordelt rundt i de 2 kommuner. Dermed er der rig muligheden for en aktiv sommer.

Aktiviteterne ligger i den første og den sidste uge af børnenes skoleferie. Aktiviteterne er for børn i 2. til 6. klasse.

I år kan børnene f.eks. prøve spejderlejr hos FDF Støvring, komme til store badedag i Støvring Svømmehal, lære at skrive deres egne sange, komme ud og ride med Skørping Rideklub, få en feriefjer på hos Støvring Badminton, prøve lystfiskeri flere steder og meget, meget, meget mere.
Foreningernes mulighed for at vise, hvad de kan

Aktiv Ferie for Børn er foreningernes og institutionernes mulighed for at vise børnene, hvad de kan byde på. Forvaltningen hjælper med en fælles hjemmeside, der beskriver aktiviteterne og styrer tilmeldingerne. Samtidig sørger forvaltningen for, at information omkring aktiviteterne kommer ud på skolerne.

Børnene får nye venner og en mere aktiv ferie
Aktiv Ferie for Børn giver lokale børn en aktiv sommer med nye venner og nye aktiviteter. Det er nemt for børn og forældre at gøre brug af tilbuddene.

Man går ind på Aktiv Feries hjemmeside www.aktiv-ferie.nu og som i en webshop kan man tilmelde sig aktiviteter og betaler med Dankort. Priserne er holdt på et niveau, så alle kan være med.
Trykte programmer uddeles på skolerne i disse dage. Tilmeldingen åbner på torsdag den 17. maj. Se også Aktiv Ferie for Børns hjemmeside: www.aktiv-ferie.nu .

For yderligere information om Aktiv Ferie for Børn 2018, kontakt Louise Gammelholm, Center Sundhed, Kultur og Fritid, på 99 88 77 12 eller lgpo@rebild.dk.

Rebild og omegn

Se flere artikler