Annoncer

Kære annoncør

Vi har siden starten i 2011 udviklet lokale aviser på nettet, som i dag er mellem Himmerlands førende nyhedsmedier, og matcher de moderne krav til nyhedsformidling.

Hver dag kommer tusindvis af læsere forbi vores aviser, for at holde sig orienteret om de væsentligste lokale nyheder og gode tilbud fra områdes forretninger.

Et flertal af vores læsere er bosat i området mellem Mariagerfjord og Limfjorden.

En anden stor gruppe er folk med tilknytning til området som i dag er bosat uden for området. Dertil kommer de mange turister, som søger information om ferietilbud.

Når du vælger at annoncere på vor avis, er du sikret eksponering i en lødig og seriøs lokalavis, præsenteret i et brugervenligt univers.

Avisen giver dig muligheden for effektiv annoncering i flere bannerstørrelser, bannerannoncer virker dragende og får læseren til at klikke sig videre på annoncens hjemmeside - hvilket betyder flere potentielle kunder.

Der er mange muligheder for at blive vist med en bannerannonce - uanset om du ønsker at promovere et bestemt produkt eller kampagne, eller du ønsker at læseren skal huske dit navn og logo.

I forbindelse med vore avisers udvikling, har vi bevist, at vi formår at imødekomme vores målgruppes interesser for lokale nyheder og reklamer, som vil blive formidlet hurtigt og effektiv.

Ønsker du at høre mere om annoncemulighederne på Rebildidag.dk beder vi dig kontakte os. Vi vil gøre os umage for at imødekomme dine ønsker.

Rebildidag.dk har base på Business Park Nord, Østre Alle 6, 9530 Støvring og kan her træffes onsdage mellem kl. 9.00 - 15.00. (Lav evt en aftale via mail på redaktion@rebildidag.dk

 

Kontakt venligst: 

Klaus Hansen 

T: 40 37 23 75 

E: redaktion@rebildidag.dk

Udgiver: 

Klone Medie V/Klaus Hansen
Klarlunden 26
DK-9510 Arden
E: klaus@klone.dk
CVR: 32999751

Alle vores medier benytter Google Analytics til trafikmåling. Det betyder, at trafikken på aviserne opgøres efter internationale retningslinjer for trafikmåling på Internettet. Dette sikrer et ensartet grundlag for sammenligning af trafik.

 Regionale nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required