40 års jubilar i Rebild Kommune – jeg har aldrig kedet mig!

17. juni 2017
40 års jubilar i Rebild Kommune – jeg har aldrig kedet mig!

.
Af Helle Schiønning

It-konsulent, Anne-Marie Kragh modtager Dronningens Fortjenstmedalje efter 40 års tro tjeneste fra leder af It og Digitalisering, Charles Lydersen.

Hun kom til, dengang Skørping Kommune, som elev. Senere blev Skørping Kommune sammen med Nørager og Støvring Kommuner til Rebild Kommune. 40 år senere er hun her stadig, på rådhuset i Støvring – og mens meget gennem tiden har forandret sig omkring hende er hun stadig Anne-Marie Kragh, der med et glimt i øjet “administrerer” Rebild Kommune.

Anne-Marie kom til kommunen som elev og en af de første og største opgaver blev implementeringen af BBR – Bygnings- og boligregistret, varetaget i Teknik og Miljøafdelingen. Siden er både arbejdsopgaver, afdelinger og arbejdsplads-adresser udskiftet mange gange. 15 år i sekretariatet er det for eksempel blevet til.

Anne-Marie har oplevet hele udviklingen fra skrivemaskiner uden “slet og ret” frem til i dag, hvor pc-en er det som udgør det primære arbejdsredskab, så, selv om arbejdspladsen har været den samme altid, har arbejdsopgaverne kontinuerligt vekslet i takt med den teknologiske og samfundsmæssige udvikling.

– Jeg har siddet med al form for administrativt arbejde og har haft mange forskellige, alle spændende, opgaver og har aldrig kedet mig.
Anne-Marie Kragh har ikke til interview nogen planer om at finde arbejde andetsteds – eller for den sags skyld om at stoppe med det administrative. Så, sidder du en dag og glæder dig over, at der stadig er personer med 40 års erfaring med det de laver, så send en tanke til it-konsulent i Rebild Kommune Anne-Marie Kragh.

Rebild og omegn

Se flere artikler