4 ildsjæle fra Aarestrup IF afsted til DM i foreningsudvikling

2. oktober 2017
4 ildsjæle fra Aarestrup IF afsted til DM i foreningsudvikling

.
Af Helle Schiønning

Tidlig lørdag morgen tog 4 friske ildsjæle afsted til DM i foreningsudvikling i det sydfynske på Ollerup Gymnastik højskole, fortæller Annika Maria Hansen fra Aarestrup IF.

Velkomst og formiddags kaffen blev indtaget i den historiske spisesal sammen med godt 250 andre medlemmer af DGI.
Morgenrusten blev banket af stemmerne med sange akkompagneret med klaver på ægte højskole maner. Og stemmerne skulle bruges.

I løbet af dagen var der fordrag af fremtidsforsker i fht. Forventningerne til den fremtidige forening udvikling og tilbud aktiviter med socialt samvær som en meget vigtig medspiller.
Herefter var der gruppe arbejde med udarbejdelse af handle plan for de forskellige projekter. Projekterne var alt fra udvikling af afdelinger til projekter som Multi hallen i Aarestrup. Eftermiddag bød på inspirationskursus i udvikling i alt fra e-sport, til digitale løsninger til senior idræts tilbud.

Sidst på eftermiddagen vente 4 trætte og fyldte Aarestrupborgere hjem af med hovederne fyldt af gode ideer og en handleplan i forhold til udviklingen af bæredygtig Multihal i Aarestrup, sammen med nordjysk DGI konsulent.

Foto: Styregruppen er på billedet fra venstre:
John Rosengreen, Søren Skibber, Kenneth Erlandsen, Laust Olsen, Annika Maria Hansen, Jan Skifter, Pernille Wulff, Tine Meldgaard, Kim Qvist
Jytte Krogh er også med, men ikke på billedet.

Rebild og omegn

Se flere artikler