12 Radikale Venstre kandidater til kommunalvalget i Rebild Kommune

17. oktober 2017
12 Radikale Venstre kandidater til kommunalvalget i Rebild Kommune

.
Af Helle Schiønning

Derfor præsenterer vi med stolthed en kandidatliste med i alt 12 kandidater med borgmester Leon Sebbelin som spidskandidat til kommunalvalget i Rebild Kommune den 21. november 2017, fortæller Torsten Topbjerg, formand for Radikale Venstre i Rebild Kommune

Borgmester Leon Sebbelin udtaler: Vi går til valg på at videreudvikle Rebild Kommune. Når Rebild Kommune i dag er et af de bedste steder at bo i Nordjylland, både hvad angår bosætning og erhvervsmuligheder, så er det ikke kommet af sig selv. Vi har stået, og vil også fremover, stå for en fornuftig politik hvor der tages hensyn til både miljø, beskæftigelse, land og by og ikke mindst de vilkår vi byder de 0-6 årige i kommunen. Hermed sikrer vi kommunen den bedst fremtid og de bedste vilkår for alle der bor og arbejder i den.

Formand for kommuneforeningen Torsten Topbjerg, udtaler i denne forbindelse: Der er nu en gang kun 25 pladser i byrådet og det er vigtigt at dem der bliver valgt ind, ikke kun repræsenterer lokale sogne interesser. De skal varetage hvad der er bedst for hele Rebild Kommune med den økonomi og de muligheder der er. Alle vores kandidater står inde for deres kandidatur for hele Rebild Kommune – vi vil hele Rebild Kommune.

Listen:
1. Leon Sebbelin (Borgmester, medlem af Byrådet)
2. Per Vilsbøll (medlem af Byrådet)
3. Michael Portefee Lex (medlem af Byrådet)
4. Louise Teilberg Jensen
5. Pia Britt Elberg
6. Mona Høgh Sørensen
7. Rene Søndergaard Kure
8. Kjeld Lundager Jørgensen
9. Per Trinderup Dalgaard (Ikke med på billedet)
10. Henrik B. Hansen
11. Knud Christensen
12. Torsten Topbjerg

Rebild og omegn

Se flere artikler